Het Narcisme-Zelf-Hulp-12-stappen-plan

Dit Narcisme-Zelf-Hulp-12-Stappenplan is voor jou, wanneer je hebt erkend dat je met narcistische mishandeling te maken hebt of hebt gehad én je lijdt/blijft lijden aan schuldgevoelens, schaamtegevoelens en zelfveroordeling. Wanneer het je niet lukt om je Zelf uit de destructieve dynamiek te bevrijden. Wanneer het je niet lukt om die stap te zetten. Wanneer het je niet lukt om je los te maken uit het web van narcisme.

22,22

Je kan niet alleen de psychopaat onderzoeken. Je kan niet alleen de narcist onderzoeken. Je kan niet alleen de hoog-sensitieve mens, beter bekend als de HSP onderzoeken.

Je bent allen onderdeel van deze dynamiek. Zonder jou was er geen dynamiek geweest, zonder de ander was er geen dynamiek geweest. En die was/is er. Zeer constructief voor de ander. Zeer destructief voor jou.

Ik geloof in zelfhulp. In hulp vanuit je Zelf. Sterker nog ik geloof dat het de bedoeling is, dat wanneer jij met narcisme, narcistische mishandeling te maken hebt of hebt gehad, dat je aan zelfhulp móet doen. De hulp uit je Zelf móet halen.
Wanneer er zo ontzettend veel slachtoffers hetzelfde verhaal vertellen, het verhaal dat zij een spoor van hulpverleners hebben gezien, die de symptomen van narcistische mishandeling niet herkennen en erkennen, er alleen maar nog getraumatiseerder uitkomen, kan én weiger ik te geloven dat dit de bedoeling is van de hulpverlening én van het Leven.

Daarom Zelf-Hulp. Hulp vanuit je Zelf. Vanuit het Zelf van de ander. Vanuit het Zelf van de mensheid. Vanuit het weten wat er in 'het Zelf' huist.

8 reviews for Het Narcisme-Zelf-Hulp-12-stappen-plan

 1. Vrouw, 42

  De inhoud is prettig verwoord en de materie is erg toepasselijk in de praktijk.

 2. Vrouw, 49

  Ik heb al veel aan mezelf gewerkt, maar met dit stappenplan kan ik eindelijk verder! Verrassend en boven verwachting. Dit is niet zomaar een stappenplan. De uitgebreide biografie, de leestips en kijktips en de bijgevoegde begrippenlijst maken dit stappenplan enorm waardevol. Dit stappenplan heeft geen kwartjes laten vallen, maar 2 euro-munten! Het leven wordt weer leuk! Ik heb al veel over narcisme gelezen, maar nu pas begrijp ik het en begrijp ik ook wat ik te doen heb. Dit stappenplan biedt een nieuwe toekomst. Mijn toekomst! Ik kijk uit naar het online programma binnenkort. Nu wil ik ook echt de onderste steen boven hebben.

 3. Vrouw, 21

  Dit stappenplan was voor mij heel erg bevrijdend.

 4. Man, 32

  Een stappenplan, zoals een stappenplan bedoeld is. Gestructureerd en te behappen.

 5. Man, 52

  Fantastisch stappenplan!

 6. Vrouw, 38

  Eindelijk! Een plan waar ik iets mee kan. Wat ik elke dag weer gebruik en toepas in mijn leven. Het heeft mijn leven zoveel makkelijker gemaakt. Direct, duidelijk, transparant én in gewone mensentaal. Had ik dit maar eerder gehad!

 7. Man, 47

  Bedankt voor dit stappenplan! Ik ben bevrijd van de extreme schuld en schaamtegevoelens, waar ik jarenlang letterlijk onder gebukt ging. Nu weet ik wat ze met ‘verlichting’ bedoelen. Er is werkelijk een last van mijn schouders gevallen. Al die jaren heb ik gedacht dat ik dé dader was. Dat het míjn schuld was. Nu weet ik dat ik geen dader wás. Dat het niet mijn schuld wás. Dat ik slachtoffer wás. Maar ook dat ik geen slachtoffer hoef te blíjven. Dit stappenplan heeft mij de drive gegeven om eindelijk die stap te kunnen maken naar het onbekende. Alles beter dan wat het was.

 8. vrouw, 27

  Dit stappenplan heeft me een houvast gegeven, een leidraad, een ‘way out’, een ‘wegwezer’ zoals Kim dit zelf noemt. Het is veel meer dan alleen een wegwezer, het is ook een wegwijzer. Het biedt nieuwe opties, nieuwe wegen, nieuwe paden. Nu snap ik het leven. Nu kan ik zelf lopen, op mijn bek gaan, opstaan en ervan leren. Op mijn tijd, op mijn moment!

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen!

Volg mijn blog nieuwsbrief voor handige tips en informatie rondom onderwerpen zoals HSP en narcisme. Vul hieronder je e-mailadres in.

 

Bedankt voor het volgen van mijn blog :)